Kulinarijos fakultetas ,,Jurginių kermošiuje''

„Auginti, gaminti, patiekti grybus: lengva ir smagu“

Joniškio TAU Kulinarijos paslapčių fakultetas 2023 m. balandžio 22 d. dalyvavo JŽŪM ,,Jurginių kermošiuje'' ir kartu organizavo Joniškio žemės ūkio mokyklos, Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto ir UAB „Baltic Champs“ edukacinę degustaciją „Auginti, gaminti, patiekti grybus: lengva ir smagu“.

Gaminti trijų rūšių sumuštiniai su grybais. Danutė Žigulienė suspaudė sūrį su grybais. Elena Matintalo gamino kibinus, marinavo šampinjonus. Išvirta ir gardi grybų sriuba.

Mugės lankytojai, kurie ragavo, norėjo kartoti dar ir dar!

Nuotraukų autorė Angėlija Zigmantienė

Paskutinį kartą redaguota 2024-04-25, 13:38:02